✍ Jenis lelaki mana yang sesuai untuk kau?

Assalamualaikum

Selamat malam !..haha

Tajuk tak boleh bla..tadi aku rajin pula nak cari soalan spot untuk subjek yang akan datang.Tiba-tiba terkeluar pula quiz ni dekat situ..so apa lagi..gatal je tangan i nak cuba tau uuu..



Gedik betul!

And jeng jeng jeng !

The result is..................



tara !


Baguslah kuiz nie.

Tahu-tahu je apa yang aku nak..haha..sebab ada time aku rimas juga kalau asyik nak berkepit je kan.lagi-lagi sangat memahami..sweet sangat! .siapa yang ada ciri-ciri macam ni confirm boleh bertahan lama dengan aku.Eh! InsyaAllah.

Aku ni kepala batu.

Hahaha .

Elok sangatlah kalau dapat ciri-ciri kawan yang macam ni.Sporting habis!

So yang tengah baca nie..agak-agak ada tak ciri yang macam ni,?

Do PM me. =D

whatt??

whatt??

Oh my ! I gotta to go ! I think i need to study

Gosh! Buat kontroversi sendiri pulak.Lolz.Melawak gaban je.Maaf.

Insaf balik.

"Walau dengan siapa pun kita dijodohkan,terimalah seadanya.Lengkapi kekurangannya dan syukuri kelebihannya.Moga tercipta syurga cinta dunia hingga ke Jannah.." Aiwah!

Korang nak cuba ke kuiz nie? Haa..tak payah! pergi baca buku sana! kikiki.Cubalah cari link yang tersembunyi.

Till then!

110820160157AM
THURSDAY
HOME SWEET HOME

2 comments:

  1. memang best kalau dapat pasangan yg memahami tapi kalau paham kejap, pastuh tetiba nk jelez khinzir, hmmm tak payah lerrr. buat semak je --"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.klo cmtu prgai.tu bkn fhm tu..tu bg xbg je tu

      Delete

Current Status (11 JULY 17) :" Sedang berhempas pulas menyelamatkan semangat yang timbul tenggelam"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net