✍ Menang Giveaway friendship by SeindahCerita!

Assalamualaikum

I am one of the peserta .



And  ! MasyaAllah .

Alhamdulillah.

Nombor penyertaan saya terpilih !

Hihihihi.

Suka bangat sih!

Yehaaa ! Dan hari ni shawl ni dah sampai ke tangan ini.


Urgent ! Urgent ! Tapi nak sampai ke cerok kampung ni amik masa lama juga.



Sponsorship by 


Website beliau


Jemputlah order shaklee pada beliau.


Memandangkan aku tak pakai shawl kecuali event yang memerlukan so aku bagi je shawl ni kat adik aku.Dia yang excited tadi nak tengok bila shawl ni sampai.

Haha..Nak sangat.. amik!

                                       Tadi dia terus pakai pergi kelas masakan.


Alang-alang tunjuk skettt!

Haa..jangan tak tahu..kat kampung ni ada kelas masakan kauu!..walaupun orang-orang kampung ni dah terror memasak..ceewah!..nak jugaklah pelbagaikan skill masak masakan yang berlainan kan.

Kelas masakan tu semua bawah bimbingan jabatan KEMAS.
So takdelah semahal kelas masakan kat bandar or taman.
Kira murah sangatlah bagi orang kampung.

saja aku buat muka dia gitu.Nanti perasan jadi model lebih.Haha..

Pesanan khidmat masyarakat..sila labuhkan tudung melepasi dada ya sayang-sayang sekalian.Pakai shawl pun boleh melepasi dada ya.Peace Yo!

Rasa hipokrit ke tak hipokrit ke..yang wajib mesti dibuat !  Upss!.

Kalau buat tapi tak ikhlas insyaAllah tak ada apa-apa.

Just rugi je tak dapat pahala...Tapi..

Kalau tak buat confirm berdosa !!

Bukanlah memakai tudung menjanjikan seseorang tu jadi baik..tapi pakailah tudung aka menutup aurat insyaAllah menyedarkan diri kita untuk terus dalam kebaikan..nak buat jahat pun kena fikir dua tiga kali..lainlah kalau memang suka buat jahat..tu yang rasa panas pakai tudung tu..eh!..

.luruskan niat dan teruskan istiqamah.

InsyaAllah ada jalannya.

Peringatan buat diri terutamanya.

Dushh!Dushh!Dushh!!

Alhamdulillah sekali lagi..rezeki anak..haha..anak tekak !

Semoga penganjur dan sponsor sentiasa dimurahkan rezeki..nanti bolehlah share rezeki lagi.Hihi..Alhamdulillah..tahniah kepada para pemenang dan penyertaan bagi peserta-peserta yang lain! 

Till then.

290820160357PM
MONDAY
HOME SWEET HOME

10 comments:

  1. Alhamdullilah rezeki dapat shawl. Walaupun tak pakai boleh bagi pada yang pakai kan..

    ReplyDelete
  2. Wah muka jadi putih semacam. Hihihi tahniah dear..! 😘

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...
    tahniah skali lagi yea...
    rajin2 la singgah blog kak nieyl yaaa..

    ReplyDelete
  4. @Siqah Hussin Alhamdulillah..itulh..seb baik adik jenis pakai shawl

    ReplyDelete
  5. @Maman Reen Tq dear! Hahaha..pakai qu puteh tuu..

    ReplyDelete
  6. @Nieyl Alhamdulillah.Tq kak Nieyl ^_^ InsyaAllah i'll.

    ReplyDelete
  7. tahniah dik ! alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete

Current Status (11 JULY 17) :" Sedang berhempas pulas menyelamatkan semangat yang timbul tenggelam"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net