⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Allahumma Soyyiban Nafi'an *Pic




Hujan.

Turun bagaikan manusia yang derhaka menjunam ke neraka.

260720160507PM
HOME SWEET HOME

☂Keep going ! ☂

 
                                                                 - Yasmin Mogahed

Cepatnya Ramadhan berlalu...

Assalamualaikum..

   wehh..hai korang..dear bloggerz and readers..korang rasa tak..cepatnya waktu berlalu masa bulan puasa nie..alih-alih dah hampir dua minggu kita berpuasa..sedih...sangat sedih..aku nak habaq yang result aku dah keluar..dan..aku dapat PB..tsk..tsk...how should i do?..but hati aku tetap nak teruskan juga sampai ke akhirnya..walau apa pun yang terjadi..

   Aku tak ada arah dah ke mana nak dituju..aku perlukan kekuatan dalam perjalanan ini..dan aku tak nak tambah masalah pada family aku dan orang sekeliling aku..but..i need uolzz untuk making life to the fullest! nak tak nak terpaksa jugalah menyusahkan ..tak pe..mak ayah..seandainya dekat dunia ni orang tak dapat balas jasa mak dengan ayah..orang doakan sentiasa mak ayah bahagia di syurga nanti..Allah kabulkan doaku ini..allahumma aamiin.

  Tapi aku harap sempat balas jasa mereka sebelum tiba masanya.Banyak dah diorang susah sebab aku..tak nampak kesenangan diraut wajah mereka..sedih sangat tu..haii..memang sedih la wey..lagi lagi dengan anak dia yang hati batu nie..degil lagi ikut kepala sendiri je..aku cuba la untuk survive apa yang termampu..InsyaAllah

  Aku rindu la suasana tadarrus dekat tempat praktikal dulu..but..hidup harus diteruskan..aku kena sendiri cari hidayah tu..walau nanti aku dah kerepot..selagi tak jumpa selagi tu aku akan terus mencari...mencari ..dan mencari...

   Lately,masih berangan lagi...berangan dengan angan yang tak sudah...just move on beb!!..susah nak move on..dulu dah move on..tapi bila ter"berangan sekejap..jadinya terimbau kembali kenangan silam..hahahha..sadis nak oiii...entah sampai bila..ku ingin berubah namun amat payah..aku cuba kembali tekadkan dalam hati..hidup cuma sekali kat dunia nie..so..ulang la berapa kali pun selagi mampu..pesanku pada diri..

  Actually banyak lagi nak diceritakan but...i habiskan dekat sini saja la..nanti i story lagi! Selamat berpuasa uolzz~

170620160334PM
HOME SWEET HOME

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net