⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Dan aku pun..layann~ *Vids

Assalamualaikum

Semoga korang sihat hendaknya..semoga apa saja urusan kita semua hari ni dipermudahkannya..lama dah rasa tak berceloteh angkara join giveaway je keje dia.Hahaha.Maaf la..tengah gian nie..bahaha.Teruk lak aii.

Anyway i tengah pening sikit-sikit ni..angin kott..tak dapat tumpukan perhatian nak baca blog ..nanti la i balas balik blogwalking ya..huhuhu..dapat la berblogwalking kejap tadi..hantar mesej dekat shoutbox larat la.nak baca takut tak hadam..nanti tak memasal..orang cerita lain..dia pergi hentam komen benda lain..haha

Aku pun boleh detect orang baca betul-betul tak entry kita..ini kan pula orang lain.Hohoho.Hari ni layan budak kecik tu je..bila dia tidur sambung main blog la kita.Kalau tak memang hmmm la jawapnya.Habis dia tekan-tekan keyboard kita.

Lepas tu bila cakap nak buka Didi and Friends barulah dia berhenti kacau.Dia duduk diam kejap..lepas tu aku cilok kejap masa sudahkan blogwalking sambil tengok reaksi dia.Agak-agak dia macam dah nak mula kacau balik ..pujuk dia semula kata nak buka Didi and Friends..haha..Nah !

Ni la antara lagu yang dia suka..joget-joget angguk kepala dia tengok lagu nie..hihihi..dan aku pun layann ~


Tapi aku lagi suka lagu nie..best!



Semut berkawad satu ! satu! Hora horeyy! hahaha..ok bye!

Till then.

180820160813PM
THURSDAY
HOME SWEET HOME

4 comments:

  1. Hahaha so cute! I suka yang semut berkawat tu xD

    ReplyDelete
  2. Feveret anak sha juga ini..
    Asyik2 didi.. dengan maknya sangkut sekali..
    sabar jelah..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net